Чер 29, 2017

Стосовно масової кібератаки в Україні

27 червня 2017 року багато підприємств України піддалися масовій кібератаці, що призвела до повної або часткової зупинки їх роботи. Незважаючи на загальну ситуацію в країні, на виробничі процеси «Фармак» кібератака не вплинула. Компанія продовжує працювати в звичайному режимі.

Служба інформаційних технологій фармпідприємства взаємодіє з провідними вендорами та спеціалістами з кібербезпеки, та проводить  профілактичні заходи для попередження подібних атак.

Довідка:

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером* фармацевтичного ринку України. Сьогодні в компанії працюють 2306 осіб. На підприємстві 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. В компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: впроваджені та сертифіковані системи відповідно до стандартів ISO та GMP.

В портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується в 20 країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р.

Назад до новин

Ще більше новин