Лют 01, 2017

«Шлях до визнання» – пишаємось минулим, дивимось в майбутнє

ПАТ «Фармак» випустив книгу, приурочену до 90-річного ювілею підприємства під назвою «Шлях до визнання».

Книга розповідає про історію створення компанії, реалізовані проекти та, звичайно, про людей. Ця книга не  красивий книжковий фоліант, який з пафосом і придихом має розповідати про досягнення компанії, «Шлях до визнання» –  справжнє «живе» видання, написане для людей і про людей.

Звичайно, досить у великому обсязі представлена ​​в книзі й інформація  про те –  що, як і для кого ПАТ«Фармак» робить. Велика увага приділяється розповіді про сучасний стан заводу, його інноваціям та високим стандартам. Книга, написана українською та англійською мовами, містить унікальні фотографії і спогади.

Жебровська Філя Іванівна, генеральний директор ПАТ «Фармак»: « В історії «Фармак» було усе: і злети, і падіння, і труднощі. Ми змінювали. Змінювались. Долали труднощі. Падали. Підіймались. Вчились. Росли. Сперечались. Вдосконалювались. Нам є що згадати!  Безумовно, особливою цінністю компанії є колектив висококласних фахівців, чиїми руками і створений бренд «Фармак», який сьогодні займає лідируючу позицію на ринку вітчизняних фармацевтичних компаній. Про всю «зіркову команду», яка вивела компанію в лідери, теж детально розказано на сторінках ювілейного видання. І найголовніше, за крок до століття у ПАТ «Фармак» – все тільки починається!»

Назад до новин

Ще більше новин