Лип 24, 2017

Футбольна команда «Фармак» виборола срібло в турнірі ЕВА

Футбольна команда компанії «Фармак» посіла друге місце в щорічному Турнірі з футболу, котрий організовує Європейська Бізнес Асоціація. Змагання проходили 15-16 липня на території Українського Тенісного Центру.

На футбольному полі зустрілися 28 команд (а це близько 300 футболістів), що представляли різні напрямки бізнесу. Усі команди мали сильну підготовку. Гра була напруженою. У фінал вийшли команди компанії «Фармак» та «Лакталіс». З рахунком 2:1 команда «Фармак» здобула срібло в змаганнях. Наш інженер з вентиляції Ігор Сторчак був визнаний кращим гравцем та бомбардиром Турніру.

Павло Олексійчук, голова профкому компанії «Фармак»: «Нашій футбольній команді майже 15 років. Її склад налічує понад 40 гравців, що регулярно тренуються та грають у футбол. Наша гра у фіналі – це гарна демонстрація майстерності та підготовки, згуртованості та зіграності спортсменів-фармаківців. Що особливо важливо, враховуючи надзвичайно високий рівень підготовки команд-суперників, з якими ми зустрічалися на полі. Під час гри ми продемонстрували істинний фармаківський дух та велике прагнення до перемоги. На жаль, травма лідера команди не дала змоги отримати абсолютну перемогу».

Нагадаємо, що в 2015 році футбольна команда «Фармак» стала переможцем футбольного турніру Business vs Government, організованому Європейською Бізнес Асоціацією. Тоді наша команда з рахунком 4:3 у фіналі перемогла футбольну команду Національного банку України.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин