Бер 01, 2017

Діти фармаківців допомагають одноліткам із зони АТО

До Дня закоханих в компанії «Фармак» пройшла акція «Благодійна валентинка», в рамках якої діти працівників фармацевтичного підприємства виготовляли благодійні валентинки, які виставили на продаж. За кошти, зібрані від реалізації листівок, придбали багатофункціональний пристрій для школярів із селища Луганське Донецької області, що знаходиться в зоні АТО.

Минулого року завдяки сприянню Благодійного фонду «Фармак» та підтримці ІТ-спеціалістів фармацевтичного підприємства в школі, що в с. Луганське (Бахмутський р-н, Донецька обл.), з’явився сучасний комп’ютерний клас – із усією необхідною технікою, меблями та електронними посібниками для навчання. Також закупили та передали необхідний інвентар для шкільної їдальні.

Цьогоріч дітки фармаківців вирішили також доєднатися до доброї справи. Протягом кількох тижнів вони виготовляли благодійні валентинки – і паперові, й смачні запашні пряничні, які напередодні Дня закоханих виставили на продаж. В компанії «Фармак» було кілька пунктів з благодійними валентинками, які фармаківці розкупили дуже швидко.

Кошти з продажу святкових листівок спрямували на закупівлю багатофункціонального пристрою для школярів із селища Луганське, а також необхідних комплектуючих. Маючи його, в діток буде змога виконувати навчальні завдання так само якісно, як і в тих, що живуть на мирній території України.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Ми завжди намагаємося допомогти тим, хто опинився у скруті. Коли почалося протистояння на Сході України та чимало українців були змушені залишити свої домівки, фармаківці збирали одяг та продукти, щоб допомогти їм. Кілька разів наші працівники віддавали свій денний заробіток на підтримку захисників, котрі обороняють східні кордони країни.

Цього року до доброї справи долучилися й дітки фармаківців. Благодійні валентинки, які вони виготовили на підтримку однолітків у зоні АТО, є свідченням душевної доброти. Це діти з великими серцями, які прагнуть допомогти тим, хто опинився у важкій ситуації. Це наша гордість та майбутнє України».     

Також до акції «Благодійна валентинка» долучилися вихованці спеціальної школи-інтернату №26 міста Києва, які також прагнули надати дружню допомогу одноліткам зі Сходу України. Вони виготовили та передали для продажу пряничні валентинки.

Назад до новин

Ще більше новин