Кві 05, 2018

80 школярів відвідали виробництво ПАТ «Фармак» у Шостці

Під час екскурсії школярі побачили очисні споруди, які знаходяться на виробництві ПАТ «Фармак», а також дізналися, що таке GMP (належна виробнича практика), як і з чого виробляють лікарські препарати.

«Цей проект допоможе дітям не тільки розібратися у питаннях екології, але й покаже їм сучасний бізнес, який працює за європейськими нормами і стандартами. Турбота про навколишнє середовище завжди була і залишається у фокусі європейських компаній і, відповідно, у компанії “Фармак”» – зазначив під час екскурсії т. в. о. виконавчого директора Володимир Костюк.

Проект «Екошкола» крокує далі. І вже у найближчий час учні будуть працювати над розробкою власних еко-проектів, які покращать життя не тільки їх шкіл, а й міста загалом.
«ЕКОШКОЛА» – це довготривалий інформаційно-просвітницький проект, який реалізує ПАТ «Фармак» спільно зі всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine». У його межах відбудеться екологічний конкурс міні-грантів. Найкращі проекти, спрямовані на вирішення екологічних проблем конкретної школи, будуть реалізовані за ресурсної підтримки ПАТ «Фармак».

Пілотний проект стартує 2018 року в м. Шостка та триватиме вісім місяців. У проекті беруть участь 11 шкіл міста. Шкільні ЕКОкоманди відвідують унікальні тренінги, на яких дізнаються про засади екологічного мислення і способу життя, як зберегти планету та природні ресурси, як підготувати екопроект для своєї школи й у такий спосіб зробити свій посильний внесок у збереження балансу на Землі.

 

Назад до новин

Ще більше новин