Кві 09, 2018

ПАТ «Фармак» виступило співорганізатором найбільшого в Україні радіологічного форуму, який відвідали понад 600 лікарів із семи континентів

28–30 березня 2018 року в Конференц-холі «Ірпінь» пройшов 6-й Національний конгрес із міжнародною участю «Радіологія в Україні-2018». Одним із партнерів заходу виступило ПАТ «Фармак».

У найбільшому в країні радіологічному форумі взяли участь приблизно 600 учасників із семи країн світу. Серед гостей Конгресу були представники керівництва Європейського товариства радіології (ЄТР) та національних радіологічних асоціацій і товариств інших країн. Цього року в роботі Конгресу вперше взяв участь представник МАГАТЕ.

Упродовж трьох днів учасники Конгресу заслухали понад 150 лекцій та наукових доповідей.

«У теперішній час новітніх технологій українським лікарям вкрай необхідно отримувати знання про ті інноваційні рішення, які вже застосовуються у світі під час лікування та діагностики. Компанія «Фармак» прагне підвищити якість медичної допомоги в Україні. Тому ми традиційно підтримуємо заходи, які спрямовані на підвищення кваліфікаційного рівня українських медиків. Щорічно «Фармак» бере участь в організації приблизно 20 подібних заходів», — зазначила Сусана Халілова, директор із маркетингу та продажів ПАТ «Фармак».

 

Назад до новин

Ще більше новин