Лис 21, 2017

У Шостці на фестивалі до 80-річчя Сумської області «Фармак» презентував свій завод для виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ)

У Шостці на фестивалі до 80-річчя Сумської області «Фармак» презентував свій завод для виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ).

Проект «Шостка» – це побудований з «нуля» завод із системою якості, яка відповідає національним й міжнародним стандартам. У цей проект «Фармак» інвестував 30 млн доларів. 

Це повністю автономний об’єкт із виробничими потужностями, лабораторією контролю якості, складами. Сьогодні тут працює понад 120 кваліфікованих фахівців, які пройшли навчання та стажування у Києві.

Надалі, після перших результатів продажу АФІ для ринків Європи і США, компанія планує організувати інспекцію з FDA (Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів) США, а також інспекцію з Європейського директорату з якості лікарських засобів та охорони здоров’я.

Ще на етапі будівництва заводу «Фармак» долучився до життя Шостки і соціальних ініціатив міста. Так, до Дня міста три роки поспіль «Фармак» влаштовує Родинну Олімпіаду, а у 2017 році організував забіг здоров’я.  Більше 300 жителів Шостки разом з фармаківцями пробігли 2 км, пропагуючи здоровий спосіб життя. Також у рамках святкування «Фармак» влаштував виставку унікальних робіт 36-ти сучасних українських художників у місцевому Арт-центрі, яку за місяць відвідали до 4 тисяч шосткинців.

«Ми – частина міста. Тому із задоволенням беремо участь у заходах, які відбуваються в Шостці. Для нас це хороша можливість для спілкування з місцевими жителями. Ми завжди готові до діалогу і охоче ділимося інформацією про завод, яка цікавить шосткинців. У найближчому майбутньому будемо на регулярній основі проводити екскурсії на виробництво», – зазначила керівник PR департаменту “Фармак”, Олена Зубарєва.

Назад до новин

Ще більше новин