Лип 17, 2017

Філя Іванівна Жебровська стала Членом Поважної ради «Ордену Святого Пантелеймона»

Філя Іванівна Жебровська, Голова Наглядової ради ПАТ «Фармак», стала Членом Поважної ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською. Вона вручається особам, які володіють високими професійними та духовно-моральними якостями й мають особисті заслуги в царині охорони здоров’я, а також у благодійній, гуманістичній та громадській діяльності. Мета Відзнаки – збереження та зміцнення фізичного та духовного здоров’я нації через популяризацію гуманістичної діяльності та збільшення ваги лікаря в сучасному українському суспільстві. А також повернення та зміцнення довіри до нелегкої та відповідальної професії лікаря.

Філя Іванівна Жебровська, Голова Наглядової ради ПАТ «Фармак»: «Зараз проходить медична реформа. Багато говорять про те, як вона й ті кроки, що робляться в цьому напрямку, сприймаються медичною спільнотою. В час змін особливо важливо добре слово, а також знайти кращих – людей, що багато зробили для України. Тих, чиї золоті руки рятують тисячі життів. Ми мусимо їх підтримати. Я з великою радістю та гордістю прийняла запрошення стати Членом Поважної ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона». Вірю, що в нас усе вийде».

З часу заснування Відзнаки було нагороджено понад двадцять видатних учених, лікарів, громадських та благодійних діячів, представників духовенства.

Назад до новин

Ще більше новин