Тра 20, 2016

Фармаківці створили «живу» карту України

До Дня вишиванки працівники компанії «Фармак» встановили рекорд, створивши найбільшу «живу» карту України із фармаківців у вишиванках.

Цьогоріч одне із найбільш яскравих свят України, День вишиванки, працівники фармацевтичної компанії «Фармак» відзначили по-особливому. У компанії провели флеш-моб «Найбільша «жива» карта України із фармаківців у вишиванках». До заходу залучилося близько 100 працівників підприємства.

Процес створення «живої» карти був надзвичайно захоплюючим: фармаківці жваво обирали собі регіони України для створення мапи, пильно стежили за дотриманням кордонів нашої країни та її реалістичному відтворенню.

Жебровська Філя Іванівна, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Фармак» є українською компанією, лідером вітчизняного фармацевтичного ринку. Ми відчуваємо себе невід’ємною частиною нашої країни і прагнемо, щоб наша діяльність приносила користь українцям та допомагала Україні розвиватися.

Створення «живої» карти нашої країни в День вишиванки – це надзвичайно символічне дійство. В такий спосіб ми хотіли показати, що кожен з нас є частиною України, і прагнемо бачити її соборною, цілісною, незалежною, сильною та квітучою, як українська вишиванка».

Назад до новин

Ще більше новин