Чер 17, 2016

«Фармак» взяв участь у конференції «Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти»

Лідер вітчизняного фармацевтичного ринку – компанія «Фармак» взяла участь у Всеукраїнській міжвідомчій науково-практичній конференції «Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти». Захід проходив 14-15 червня у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» Міністерства оборони України.

В ході конференції компанія «Фармак» представила спектр препаратів, які вже використовуються та можуть застосовуватись у зоні бойових дій.

В конференції взяли участь Цимбалюк В.І. – Президент НАМН України, академік НАМН України (голова) та Шафранський В.В. заступник Міністра охорони здоров’я України (заст. голови), а також війські медики силових відомств (МО, МВС, СБУ, прикордонної служби та інших),  представники Адміністрації Президента України, Верховної Ради, Секретаріату Кабінету Міністрів, Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Генеральної прокуратури, представників офісу зв’язку НАТО в Україні та Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні.

На заході обговорювалися питання оцінки стану медичного забезпечення антитерористичної операції, населення Донецької і Луганської областей, існуючі проблеми, а також обґрунтування шляхів їх вирішення.

Для компанії “Фармак” важливо, щоб  наші захисники отримували доступ до дієвих, якісних та безпечних лікарських засобів, користь від застосування яких перевищує можливі ризики.

Назад до новин

Ще більше новин