Бер 15, 2017

«Фармак» вивів на ринок препарат Гемотран у формі таблеток

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим препаратом для боротьби з кровотечею – Гемотран у формі таблеток. Гемотран показаний при кровотечі або ризикові кровотечі при посиленні фібринолізу, як генералізованого (кровотеча під час операції на передміхуровій залозі і в післяопераційному періоді, геморагічні ускладнення фібринолітичної терапії), так і місцевого (маткова, шлунково-кишкова кровотеча, кровотеча після простатектомії або втручання на сечовому міхурі, тонзилектомії, конізації шийки матки, екстракції зуба у хворих на гемофілію); спадкового ангіоневротичного набряку.

Кровотечі в сучасній практиці є досі поширеною та актуальною проблемою. На жаль, зберігається високий рівень смертності від  масивних крововтрат. Тому поява нового препарату має не тільки медичне, а й соціальне значення.*

Спеціаліст в галузі Охорони Здоров’я може обрати ефективну і зручну форму препарату Гемотран для боротьби з таким серйозним ворогом – кровотечею.

Якість препаратів компанії «Фармак» вже виборола довіру українських та закордонних споживачів, адже їх здоров’я та якість життя- це головна мета для компанії “Фармак”, а випуск нового препарату Гемотран Таблетки в котрий раз це доводить.

*Andreas Meißner, Peter Schlenke/Massive Bleeding and Massive Transfusion/Transfus Med Hemother 2012;39:73–84 DOI: 10.1159/000337250

Назад до новин

Ще більше новин