Чер 15, 2017

«Фармак» вивів на ринок новинку – Апсорбін саше

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим брендом – засобом  для  корекції раціонів дієтичного харчування  – Апсорбін саше, який випускається у формі порошку для приготування оральної суспензії.

Активна речовина Апсорбін саше – це подвійний силікат алюмінію та магнію. Завдяки стереометричній структурі та високій пластичній в’язкості активна речовина «Апсорбін саше» має високу обволікаючу здатність щодо слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, попереджає водно-електролітні втрати. Взаємодіючи з глікопротеїнами слизу, підвищує бар’єрну функцію слизової оболонки травного тракту. Активна речовина сорбує (всмоктує) та виводить з організму токсини та радіонукліди, тим самим чинить абсорбційну та детоксикуючу дії. Крім того,  діосмектит  захищає слизову оболонку травного тракту від дії таких агресивних чинників, як соляна кислота, жовчні кислоти та пепсин.

Марина Тарасенко, продакт-менеджер відділу маркетингу безрецептурних препаратів: «Аспорбін саше рекомендується при перших ознаках розладу шлунково-кишкового тракту; при перевантаженні організму токсичними, отруйними речовинами, лікарськими засобами, а також при несприятливих екологічних умовах; при зміні звичайного способу та раціону харчування під час відпустки, подорожей, відрядження; при отруєннях та при кишкових інфекціях; з метою зменшення всмоктування алкоголю та для прискорення виведення його з організму.»

Назад до новин

Ще більше новин