Жов 26, 2017

«Фармак» став головним партнером міжнародного навчального курсу Kyiv shoulder course

Компанія «Фармак», в рамках програми  підтримки розвитку медичної та фармацевтичної галузі України, стала головним спонсором  міжнародного навчального курсу з хірургії плеча IV Kyiv shoulder course «Від простого до складного». Ініціатором курсу є Інститут травматології та ортопедії НАМН України та Українська асоціація ортопедів-травматологів.

Страфун Сергій Семенович, професор, президент Української асоціації ортопедів-травматологів: «В цьому році ми провели четвертий навчальний курс Kyiv shoulder course і наразі він є наймасштабнішим.  Вперше ми мали можливість прямої он-лайн трансляції з кількох операційних провідних клінік.  Серед менторів курсу були найкращі європейські хірурги.».  

Міжнародний навчальний курс Kyiv shoulder course присвячений проблемам хірургії плечового суглоба. Організаторами курсу – Інститут травматології та ортопедії НАМН України, Українська асоціація ортопедів-травматологів, Українська асоціація хірургії кисті та медичний центр «Сучасна ортопедія».

«Ми розуміємо, що для успішного лікування необхідні як ефективні лікарські засоби, так і кваліфіковані спеціалісти. Компанія «Фармак» постійно вдосконалюється та розвивається і для нас є важливим та почесним внесок у розвиток лікарської справи, тому ми дуже цінуємо, що  Інститут травматології та ортопедії НАМН України звернувся до «Фармак», як до соціально-відповідальної компанії, з можливістю сприяння проведення освітньої програми. Адже ми всі разом працюємо для здоров’я українців», – відмітила Сусанна Халілова,  директор з маркетингу і продажів ПАТ «Фармак».

Навчальний курс  складається з інструкційного курсу та  3 теоретичних блоків із практичною демонстрацією:

В рамках програми курсу були проведені прямі on-line трансляції:

 

Захід відбувся 20 жовтня 2017 року в Інституті травматології та ортопедії НАМН України.

Назад до новин

Ще більше новин