Тра 13, 2016

«Фармак» провів перший етап третьої Родинної Олімпіади в Шостці

Лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» третій рік поспіль виступає організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. 9 травня відбувся півфінал змагань, під час якого визначили 12 сімей, які увійдуть до фіналу.

Компанія «Фармак» реалізує проект будівництва виробничого комплексу в місті Шостка. Близько 90% спеціалістів, що працюють на підприємстві – жителі міста. І для них, і загалом для шостківчан «Фармак» планує низку соціальних ініціатив. Однією з таких ініціатив є свято – Родинна Олімпіада, яке фармвиробник вже традиційно проводить для шостківчан.

Локацією для проведення першого етапу Родинної Олімпіади була центральна площа. До участі в змаганнях запрошувалися родини з дітьми віком від 7-ми до 13-ти років. Усього в спортивних змаганнях взяли участь 24 родини. Сім’ї завзято змагалися за вихід у фінал змагань. В програмі Олімпіади були три естафети: «Футбол», «Баскетбол» та «Регбі». В результаті визначили 12 сімей-переможців, які будуть змагатись за звання найспортивнішої родини м. Шостки у фіналі Олімпіади.  Вболівальники та містяни активно підтримували команди.

Ніна Сиваєва, застпупник Шосткінського міського голови: «Ми особливо завдячуємо компанії «Фармак» та її генеральному директору Жебровській Філі Іванівні за те, що вони організували це свято спорту в нашому місті, яке вже стало традицією».

Олександр Сеньченко, Президент Асоціації сімейного спорту України: «Сімейний спорт не тільки добре впливає на здоров’я, але й згуртовує родину. Ми дуже раді, що компанія «Фармак» та адміністрація міста підтримує цю ініціативу. Батьки власним прикладом демонструють дітям наскільки важливо займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Кількість вболівальник та команд-учасників свідчать про те, як це дійсно важливо та захоплююче.».

Фінал спортивного свята відбудеться 3 вересня 2016 року

Назад до новин

Ще більше новин