Лис 23, 2016

«Фармак» провів освітній захід- «Школа МРТ»

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак», провела  дводенну науково-практичну конференцію для лікарів радіологів –  «Школа МРТ «Фармак» 2016». Це п’ятий  захід такого формату, організований компанією «Фармак».

В конференції взяли  участь близько 200 лікарів, окрім українців в конференції взяли участь 14 білорусів, 3 італійці, 3 казахів та делегат з Сербії. Перед спеціалістами виступили кращі вітчизняні фахівці у галузі магнітно-резонансної томографії (МРТ). На конференції обговорювали питання можливостей МРТ в проведенні діагностики раку. Увагу зосередили також на  питаннях МРТ  ока, МРТ скроневої кістки та основи черепа. Розглядали переваги МРТ в діагностиці травматичних пошкоджень опорно-рухового апарату, особливості використання МРТ в діагностиці адгезивного капсуліту плечового суглобу.

Також серед тем заходу були інтерактивні випадки з нейро-та скелетно-м’язової радіології.

Окрім теоретичної частини в рамках «Школи МРТ «Фармак» 2016» представили практичні кейси.

Валерій Ющук, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: « «Школа МРТ «Фармак» – одна з небагатьох освітніх програм такого типу на пострадянському просторі та на даний момент єдина в Україні. Це вже традиційний захід для «Фармак, який активно спрямовує свою діяльність на розвиток лікарів, що працюють в сфері магніто-резонансної томографії. Крім лекційної частини, в рамках «Школи МРТ «Фармак» 2016» ми також практикуємо практичні блоки, де спікери демонструють цікаві клінічні випадки з власної практики. Кожен випадок детально обговорюється учасниками Школи, що дає змогу підвищити рівень практичних навичок».

Назад до новин

Ще більше новин